GIRAFFE HR

Wat Giraffe HR met TMA methode voor u kan betekenen

Wij ondersteunen uw organisatie bij vraagstukken op gebied van Leiderschap, Mobiliteit, Loopbaan, Talentmanagement, Competentiemanagement, Teamontwikkeling en Organisatieontwikkeling, bijvoorbeeld:

  • begeleiding bij totstandkoming van competentieprofielen en implementatie van werken met competentieprofielen
  • certificering TMA methode, om er zelf mee te kunnen werken
  • inrichten TMA portal, om zelf te beheren

Indien u reeds TMA methode gebruikt, of een certificering heeft, helpen we u tevens beter en efficiënter gebruik te maken van de mogelijkheden.

Voorbeelden

Organisatieontwikkeling            Een lokale bank vroeg Giraffe HR om de haar te ondersteunen bij het gebruik van TMA-methode. Het management bracht in het kader van strategische personeelsontwikkeling in kaart welk type medewerkers over vijf jaar noodzakelijk zijn om de organisatiedoelstellingen te behalen. Daarin was belangrijk niet alleen zicht te hebben op de omvang en functies van de medewerkers, maar ook op de drijfveren en ontwikkelmogelijkheden van de huidige medewerkers. In een jaar tijd kregen circa 200 medewerkers inzicht in hun talenten door de TMA methode.

Competentiemanagement         Een gemeente wilde TMA methode gebruiken om tot competentieprofielen bij functies te komen. Deze functieprofielen met competenties waren vervolgens de basis voor het HR instrumentarium rond werving en selectie, functioneren en beoordelen, loopbaan en ontwikkeling. Giraffe HR heeft de gemeente ondersteund bij het opstellen van de competentieprofielen, de implementatie van het werken daarmee, de certificering voor TMA methode en het inrichten van een eigen TMA portal.

Kwaliteitsverbetering                Om binnen een ROC een kwaliteitsslag te maken, was er behoefte aan inzicht in de capaciteiten en talenten van de medewerkers. Om ze vervolgens gericht te kunnen ontwikkelen naar het gewenste profiel. Giraffe HR heeft door objectieve analyse de gewenste profielen en competenties in kaart gebracht en vervolgens de talenten en capaciteiten van de medewerkers inzichtelijk gemaakt.

Onze visie

De juiste inzet van medewerkers is doorslaggevend voor het succes van de organisatie. Het wordt steeds belangrijker hoé een medewerker het vak uitoefent; kennis, vaardigheden, waarden, drijfveren en houding bepalen dit. En al dat samen is talent.

TMA methode biedt, in tegenstelling tot andere methoden, in haar rapportage een totaalbeeld: persoonlijkheid, talenten (sociale, beïnvloedende, organisatorische en leidinggevende), ideale werkomgeving en tips voor effectieve communicatie met die persoon. Talent bepaalt in grote mate welke competenties makkelijk of moeilijk te ontwikkelen zijn. Het is eenvoudigst en leukst om die dingen te ontwikkelen waar iemand makkelijk nog beter in kan worden. TMA methode biedt met dat totaalbeeld dus een solide en complete basis voor verdere ontwikkeling.

Ons uitgangspunt is dat manager en medewerker met elkaar in gesprek zijn over wat de organisatie nodig heeft en wat de medewerker te bieden heeft; hoe groter de overlap hiertussen in competenties, hoe beter de prestaties.

Over Giraffe HR

Giraffe HR is een jonge, sterk groeiende organisatie op het gebied van HR-consultancy en interim professionals.

Een onderneming met nieuwe ideeën over samenwerking en resultaatverplichting, gebaseerd op teamwork en kwaliteit. U moet als relatie blind kunnen vertrouwen op onze professionaliteit. Of het nu gaat om onze mensen of de diensten die ze leveren; wat van Giraffe komt is altijd goed. Dat kwaliteitsbeginsel vormt ons bestaansrecht en daar wordt niet aan getornd. Nooit.

Contact

Wilt u weten of en wat Giraffe HR voor uw specifieke vraagstuk kan betekenen? Neem gerust contact op met Marjon Damen of Dennis Linneman (Business Managers), 06-41699781 of 06-578816980 | marjon.damen@giraffe.nl of dennis.linneman@giraffe.nl

Klik hier voor meer informatie over de totale dienstverlening van Giraffe HR.

Giraffe HR
Orteliuslaan 855
3528 BE Utrecht
+3130 890 5400

Renée Kamphuis, ATOS ORIGIN

"TMA erfasst den Kern der Sache punktgenau."

Jan Cauberg, BAYER

"Die TMA Berichte schaffen die Grundlage für gehaltvolle Gespräche mit Mehrwert, Tiefe und Substanz."

Jan Cauberg, BAYER

Unsere Gespräche mit den Kandidaten waren enorm kostbar.

CONTACT DETAILS

D

Bitte kontaktieren Sie uns!

TMA Methode Nederland

 


TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

 

TMA Method South Africa
Sobethu, (Pty) LTD
Unit P06 Pinelands Office park
Centenary Road
Modderfontein
Johannesburg

(T) +27 11 608 2967
(E) info@sobethu.co.za
(W) http://www.sobethu.co.za

 

TMA Method Austria
Fritsch Consulting GmbH
Pointengasse 10-12 
1170 Wien 
Austria
(T) + 43 676 95 33 184
(E) a.fritsch@fritsch-consulting.at
(W)http://www.fritsch-consulting.at/

 

TMA Method Surinam 
The Slight Edge Consultancy N.V.
Anniestraat 16, Paramaribo Suriname
(T) + 59 7881 7836
(E) rktsur@yahoo.com
(W) http://www.focusonhr.org/ 

 

TMA Method Denmark
Andre Blom
Denmark
(T) +31 30 2670444
(E) a.blom@ehrmvision.com
(W) http://www.tmamethod.com/

 

TMA Method France
Groupe Human Mobility 
21 Boulevard Haussmann 
75009 PARIS
(T) +33 1 80956881
(E) info@groupehumanmobility.fr
(W) http://www.groupehumanmobility.fr

 

Scroll to Top
1000 Zeichen verbleibend
feedback