PRiMAN Driven by Talent

PRiMAN ondersteunt bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van selectie, ontwikkeling en mobiliteit met online assessments en 360 graden reviews obv de TMA methode.priman logo

Wij helpen organisaties meer en beter te sturen op de intrinsieke motivatie van hun mensen. Intrinsiek gemotiveerde mensen krijgen energie van hun werk. Ze werken harder, zijn meer betrokken en succesvoller.

Vanaf de start van het bedrijf begin 2011 is PRiMAN TMA® Service Provider. Al onze medewerkers en consultants zijn gecertificeerd als TMA® professional. Sinds 1 november 2011 zijn wij alle eerste bedrijf ook geaccrediteerd TMA® Delivery Partner.

Als delivery partner van de TMA methode ondersteunen wij bedrijven en organisaties bij de inrichting, implementatie en zowel het functioneel als operationeel beheer van een eigen TMA portal. Ook voor certificatie trainingen en workshops voor gebruikers en management bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast verzorgen wij voor klanten met een eigen TMA portal ook de validatie- en terugkoppelingsgesprekken. Onze consultants zijn daarin zeer ervaren, zij voeren elk minstens 50 van dergelijke gesprekken op jaarbasis en kunnen zich dus helemaal richten op de kandidaat.

In onze visie komen de resultaten van de TMA analyse dan ook niet per definitie in het personeelsdossier. De medewerker moet hier toestemming voor geven en dat is natuurlijk ook het doel van het gesprek dat onze consultants met uw (kandidaat nieuwe) medewerker voeren.

Als TMA service provider bedienen wij klanten ook vanuit onze eigen PRiMANportal. Voor klanten voor wie een eigen portal nog even een te grote eerste stap is, blijkt dat vaak een uitstekende aanpak om zonder grote investeringen toch gebruik te kunnen maken van de TMA methode. Vproductiviteit in bedrijf onderzoek primanoor vraagstukken op het gebied van selectie, ontwikkeling of mobiliteit obv TMA methode bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

De kracht van de TMA methode blijkt ook uit een onderzoek dat wij eind 2012 lieten uitvoeren. Leidinggevenden verwachten een forse verbetering (3,4%/jaar) van de productiviteit kunnen realiseren op basis van talent gericht management. Dat betekent een terugverdientijd van maanden op een investering met een levenslang rendement! U kunt het onderzoeksrapport "Productiviteit in Bedrijf" downloaden of gratis laten opsturen via http://www.priman.nl/onderzoek

Voor bedrijven met een specifieke behoefte in management development ontwikkelden wij een white paper "Management Development in 7 stappen". Ook dit whitepaper kunt u gratis en vrijblijvend downloaden op http://www.priman.nl/whitepaper

PRiMAN BV

Stadionweg 37A | 3077 AR | Rotterdam 
010 340 9955
info@priman.nl
www.priman.nl

Twitter    |    Facebook    |     Youtube     |     Linkedin     |     Skype    

 

 

Velux

`It is surprising how employees easily recognise themselves in the description that results from a TMA assessment,

Atos Origin

`Some employees experience it as a gift,'

Bayer

Tthe candidates recognise themselves to a large extent in the report.

CONTACT DETAILS

TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

Route

Scroll to Top
1000 characters left
feedback