OVERZICHT TMA PARTNER PROGRAMMA

TMA gaat partnerschappen met ervaren HR consultancy professionals en organisaties aan.

TMA partners kunnen een beroep doen op ervaring en expertise en rekenen op de voortdurende uitbouw van de TMA Methode. zoals de vertalingen van al onze producten en oplossingen, onze technologie, het delen van door ons ontwikkelde business concepten. Verder delen we graag onze ideeën en expertise en voorzien we hen met een ruimte op onze corporate website, marketing ondersteuning.

We kennen 3 types partners:

  • DELIVERY PARTNER
  • TMA CONNECT CONTENT PARTNER
  • RESELLERS

Interesse om TMA Partner te worden?
Neem contact op voor aanvullende informatie en eisen. We zijn op zoek naar gevestigde HR business professionals die onze visie en businesscultuur delen. We verwachten van onze partners dat ze over kwalificaties en ervaring in assessments beschikken, gecombineerd met een op groei gerichte houding.

TMA is een geintegreerde oplossing
TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties  centraal staat. TMA Methode, uitgegeven door EhrmVision, help u op concrete wijze het beste uit mensen te halen. TMA Methode wordt aangeboden als een online service en wordt gebruikt voor talent- en competentie management, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken, beoordeling en beroepskeuze.

TMA kent 2 zwaartepunten: talentmanagement en competentiemanagement, waarmee we klanten helpen beter te selecteren, coachen en beoordelen.

Een partnerschap met toegevoegde waarde
Het TMA Partner Programma is erop gericht uw zakelijke mogelijkheden op de HR Markt en klantenbestand te laten groeien. Wij bieden u hiervoor:

Zakelijke ondersteuning
Onze account manager help u op maat in de markt waar u bekend bent, ondersteuning bij het uitbouwen van uw bestaande klanten en het vinden van nieuwe klanten voor uw organisatie.

Online toegang
Partners krijgen maximaal toegang tot TMA Academy met de laatste inhoudelijke materialen, marketingondersteuning, training sessies, seminars en webinars.

 

Velux

`It is surprising how employees easily recognise themselves in the description that results from a TMA assessment,

Atos Origin

`Some employees experience it as a gift,'

Bayer

Tthe candidates recognise themselves to a large extent in the report.

CONTACT DETAILS

TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

Route

Scroll to Top
1000 characters left
feedback