TMA TALENTEN ANALYSE

Ben je op zoek naar een omgeving die echt bij je past? Begin je tweede carrière dan goed met een analyse van je talenten!

We nodigen je uit dit te doen met behulp van de TMA Talenten analyse in combinatie met een persoonlijk carrière gesprek met een professionele coach.

De TMA talenten analyse...

Hoe gaat het in zijn werk?

Het ondergaan van de talentenanalyse gebeurt in twee stappen. De online analyse onderga je via het internet. Hiervoor heb je een unieke, persoonlijke code nodig. De TMA wordt gecombineerd met een BAIA Interesse analyse of een MBIA interesse analyse. Vervolgens vindt een persoonlijk een-op-eengesprek plaats op kantoor in Utrecht, Amsterdam of Leeuwarden waarin de methode wordt uitgelegd en je het 19 pagina's tellende rapport over jezelf te lezen krijgt.

De resultaten vormen, ook na het gesprek, een leidraad en checklist voor het maken van professionele keuzes. Het ingebonden rapport, dat je persoonlijk eigendom is, kan nog jarenlang bruikbaar zijn bij het effectief inrichten van je carrière.

Met een gecertifceerde coach bespreek je samen de resultaten van de analyse en wat dit voor jou aan nieuwe inzichten oplevert. De totale duur van de afname van de analyse (1,5 uur) en het gesprek (1,5 uur) is dus ongeveer drie uur.

De investering

Prijs: Neem contact op met een TMA adviseur

Als je interesse hebt in dit programma kun je contact opnemen met EhrmVision of bellen via 030-26 70 444

Marto Boes - Kadaster

'TMA slaat de spijker behoorlijk goed op de kop'

SORAYA LA ROSE - OXXIO

"Meer waardevolle gesprekken en de diepte in met de TMA-rapportage"

Anneke Eurelings - Gemeente Amsterdam

Gesprekken met kandidaten waren ‘pareltjes’

TMAMethode TMA Talent Assessment provides deep insight into the personality of your candidates. You will get clear information… https://t.co/rgJEYsz7zg
TMAMethode What about developing the potential of your team now and start 2019 with a more productive and motivated team? TMA… https://t.co/a73RT1HjQO
TMAMethode RT @MCvanDraanen: Assessen is natuurlijk maatwerk! Een uitgebreid #assessment bij #werving en #selectie, een kleinere bij #coaching. En dat…

CONTACT DETAILS

TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

Route

Scroll to Top
1000 tekens over
feedback