TMA CAREER COACH APP

Download nu de gratis TMA CAREER COACH APP met EU classificatie,  grootste en slimste zoekmachine voor passende vacatures in de woonplaats (van je kandidaat) + gratis loopbaanadvies.

TMA Methode biedt de recentelijk gelanceerde ESCO taxonomie voor vaardigheden en beroepen als onderdeel van haar nieuwe Career Coach App en TMA Portal. ESCO (European Skills Competences/Qualifications and Occupations) is de voor alle europese overheden verplicht te gebruiken classificatie van vaardigheden, competenties, kwalificaties en beroepen. In deze App is daar ELKE online vacature in de woonplaats van je kandidaat aan gekoppeld + gratis loopbaanadvies.

 

   

 

Wat doet de TMA Career Coach App?
Alle circa 5000 beroepen in de ESCO taxonomie zijn in de TMA CAREER COACH APP ingebouwd en vervolgens gegroepeerd op basis van de vertrouwde TMA indeling. Aan elk beroep zijn de TMA Competenties gekoppeld.
Tevens is een zeer krachtige zoekmachine ingebouwd die praktisch elke online vacature binnen seconden indexeert en het loopbaanadvies koppelt aan actuele vacatures binnen de eigen gemeente van je kandidaat, want bij loopbaanbegeleiding gaat het uiteindelijk om het vinden van werk!

Slimme zoekmachine
Achter deze App zitten de grootste en slimste zoeksites voor vacatures op het web, deze doorzoeken duizenden vacaturebanken en websites van bedrijven, zodat jij of je kandidaten  dat niet meer hoeven te doen. TMA CAREER COACH APP biedt tevens de mogelijkheid alle beroepen en vacatures te vinden en adviseren buiten de EU taxonomie. Dit betekent dat deze App voor iedereen met een loopbaan of mobiliteitsvraag een goede oplossing biedt.

Gebruik van deze App
Bij mobiliteitsvraagstukken of loopbaanbegeleiding wijs je je kandidaten op deze onafhankelijke App zodat ze snel en effectief zelf aan de slag kunnen om de volgende vragen te beantwoorden: "Vind job!" en "Wat kan ik?".  Stuur je kandidaten simpelweg de volgende links via e-mail en laat ze zelf aan de slag gaan!

Mail deze links naar je kandidaat:
https://itunes.apple.com/nl/app/tma-career-coach/id1240090333?l=en&mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmamethod.careercoach

Waarom een standaard taxonomie?
Bedrijven en overheidsorganisaties gebruiken vaak eigen classificatiesystemen voor beroepen en vaardigheden. Dit vereist een grote onderhoudsinspanning, vooral wanneer meerdere talen betrokken zijn. Het gebruik van een standaard zoals ESCO vermindert niet alleen de onderhoudsinspanning, het maakt het ook veel gemakkelijker om semantisch gecodeerde gegevens uit te wisselen met andere partijen en systemen. ESCO is een zeer geavanceerde standaard die verder gaat dan een taxonomie van beroepen en vaardigheden. Het maakt de relatie tussen vaardigheden, beroepen, en in de nabije toekomst kwalificaties, beschikbaar voor de gebruikers. De eerste versie van ESCO bevat ongeveer 4800 beroepen en meer dan 5000 vaardigheden en competenties.

Doelstelling TMA CAREER COACH APP en ESCO
Een van de belangrijkste doelen van ESCO is de semantische interoperabiliteit van de nationale diensten voor arbeidsvoorziening. Vanaf 2015 moet elke publieke arbeidsvoorziening in de EU (zoals het Nederlandse UWV, de Duitse Bundesagentur für Arbeit en het Franse Pôle Emploi) vacatures en CV’s in de ESCO-classificatie aanleveren. ESCO zal ook betere online matching van kandidaten en vacatures mogelijk maken. Het uiteindelijke doel is om meer mensen aan een baan te helpen die past bij hun talenten, competenties en capaciteiten!

TMA Portal
Het is mogelijk binnen de TMA Portal direct een concreet advies te geven aan kandidaten over beroepsinteresse, talenten en competenties en dit advies te koppelen aan actuele vacatures en loopbaankansen binnen de eigen gemeente van de kandidaat met de TMA CAREER COACH APP.

Persbericht
Download hier het persbericht.

Marto Boes - Kadaster

'TMA slaat de spijker behoorlijk goed op de kop'

SORAYA LA ROSE - OXXIO

"Meer waardevolle gesprekken en de diepte in met de TMA-rapportage"

Anneke Eurelings - Gemeente Amsterdam

Gesprekken met kandidaten waren ‘pareltjes’

TMAMethode TMA Talent Assessment provides deep insight into the personality of your candidates. You will get clear information… https://t.co/rgJEYsz7zg
TMAMethode What about developing the potential of your team now and start 2019 with a more productive and motivated team? TMA… https://t.co/a73RT1HjQO
TMAMethode RT @MCvanDraanen: Assessen is natuurlijk maatwerk! Een uitgebreid #assessment bij #werving en #selectie, een kleinere bij #coaching. En dat…

CONTACT DETAILS

TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

Route

Scroll to Top
1000 tekens over
feedback